T 077 – 32 17 868

Daar gaan we weer…!

Een heerlijk zonnetje, groene, vers gesneden grasvelden en een volle, soms overwoekerde moestuin – dat zie je als je in de buurt van de Tuinklas komt.
En de uitnodiging die dit in zich draagt? Dat is iets dat we niet voorbij kunnen laten gaan – we duiken de natuur in!

Pompoenen zoeken tussen al het prachtige gewas? JAAAAAA…. we vinden grote gele, ronde pompoenen, oranje pompoenen, (nog) lichtgroene flespompoenen in allerlei maten en veel, veel groot groen blad met krullende, zich overal aan vasthoudende uitlopers. Wat een pracht!
Hangen er (nog) druiven aan de druivenstruik? JAAAAA….. we vinden grote en kleine trossen, lekkere, blauw gekleurde druiven die heerlijk zoet smaken. Links en rechts vliegt er een pitje door de lucht, maar verder….. heerlijk!

We wandelen door het bos en lopen langs de nieuwbouw van de school – wat zal er allemaal komen…?

En onderweg? We vinden veertjes en prikkebollen, zien paddenstoelen en hier en daar een appeltje aan de bomen en ruiken, voelen, lopen en rennen door het bos!

Aan de andere kant van het bos aangekomen vinden we het ruigere werk – stokken, takken én nog meer ruimte om te bewegen. We lopen rustig terug naar de Tuinklas, zitten samen in de kring onder de grote kastanjeboom en sluiten af met een rondje inventarisatie van wensen voor komende Groene donderdagen én iets lekkers!

En de foto? Daar zie je onze oogst van onze heerlijke wandeling mét de hele groep!