T 077 – 32 17 868

Weert: Dag van de KRUIDEN!

KRUIDEN ruiken – voelen – proeven…. – oftewel: met GEUREN & SMAKEN aan de slag – samen met kinderen, ouders en leerkrachten!

Basilicum, munt, tijm, dille & bieslook – maak een keuze uit de aanwezige smaken en bedenk een eigen kruidenboter. Natuurlijk ook even proeven of die smaakt, of er nog iets bij moet of dat je denkt ‘de volgende keer…….’.

Zaadjes poten? Wat heeft dat met geuren of smaken te maken….? Wij poten nu bloemenzaadjes die over een tijdje bloeien en met hun heerlijk geuren bijen lokken…. Ja: wij helpen de bijen! Klik hier voor een kleine foto-collage.

Als laatste ook nog een eigen geurzakje maken – kiezen uit twee soorten potpourri’s (heaven & jasmine), een beetje droge rijst in het zakje en een (ja: één!) druppelteje etherische olie erbij doen. Maak er een mooi labeltje aan met de naam van jezelf of de naam van de ontvanger en TADAA…. Klik hier voor een kleine foto-collage!

En met de rest van de materialen gaat de groep ook nog aan de slag!

Kortom: veel plezier, ontspannen vertellen, ruiken en proeven, een geurzakje maken voor jezelf en voor je moeder of je klasgenootje…. FEEST!